hiszpański arabski Chiński (uproszczony) chorwacki Czech holenderski Polish francuski niemiecki grecki hinduski węgierski indonezyjski włoski Japonki koreański polski portugalski rumuński rosyjski szwedzki

* Uwaga dla użytkowników, którzy nie mówią po hiszpańsku. Ta strona jest dozwolone tylko pisać w języku angielskim lub hiszpańskim, wiadomości w innych językach będą usuwane.

Warunki korzystania z serwisu i polityki prywatności

Ta informacja prawna (dalej jako „prawna”) reguluje korzystanie z usług portalu internetowego http://www.manualesdemecanica.com (dalej „Web”) Wykonaj SL Systemy ustanowione w C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya CIF B B5471108

prawodawstwo

W ogólnej relacji między EXECUTE SYSTEMS SL z użytkownikami jej usług telematycznych w internecie, są przedmiotem prawa hiszpańskiego i jurysdykcji.

Strony jednoznacznie zrzeka właściwość, że może odpowiadać nich i poddać się sądów Bilbao do rozstrzygania wszelkich sporów, które mogą powstać przy interpretacji lub wykonania warunków umowy.

Zawartość i wykorzystanie

Użytkownik jest informowany i akceptuje, że dostęp do tej witryny nie, w jakikolwiek sposób, początek relacji biznesowych z EXECUTE SYSTEMS SL Właściciel sieci nie utożsamia się z poglądami wyrażonymi w nim przez jego współpracowników. Spółka zastrzega sobie prawo do wprowadzania niezapowiedzianych zmian, jakie uzna za stosowne, na sieci Web mogą się zmieniać, usuwać lub dodawać treści i usług świadczonych przez ten sam sposób, w którym są prezentowane lub znajdujące się na swoich serwerach.

własność intelektualna

Prawa własności intelektualnej do treści stron internetowych, projektowanie graficzne i kody należy wykonać SYSTEMS SL i dlatego powielanie, dystrybucja, komunikacja publiczna, transformacja lub jakiejkolwiek innej działalności, które mogą być wykonane z zawartością jest zabronione ich stron internetowych lub nawet powołując się na źródła, bez pisemnej zgody EXECUTE SYSTEMS SL. Wszystkie nazwy handlowe, znaki towarowe lub znaki rozpoznawcze wszelkiego rodzaju na stronie internetowej Spółki są własnością ich właścicieli i są chronione prawem. Również wtedy, gdy użytkownik korzysta z usług internetowych do przesyłania zdjęć, tekstów lub dokumenty przyjęte milcząco przeniesienie praw do eksploatacji na fotografii, tekstów i dokumentów, które unosi się na stronie, takie przyporządkowanie nie posiada obszar geograficzny określony przez że EXECUTE SYSTEMS SL mogą całkowicie wykorzystać, lub ich części, we wszystkich krajach świata, bez ograniczeń geograficznych jakiegokolwiek rodzaju.

Pozwolenie obejmuje wszystkie zastosowania, które mogą mieć zdjęć, tekstów, dokumentów lub ich części, stosując znane techniki w chwili obecnej, a które mogą być rozwijane w przyszłości, a dla każdej aplikacji. Wszystko z wyjątkiem, i ograniczenia tych zastosowań lub aplikacji, które mogą naruszać prawo do wywiązywania się na zasadach określonych w Organic Law 1 / 85 od 5 maja Ochrony Ludności prawo do czci, prywatności i rodziny i obrazu. W pozwoleniu nie określa żadnego terminu na udzielenie lub na eksploatację zdjęciami i tekstami, lub jego części, tak że zezwolenie uznaje się za udzieloną na czas nieoznaczony.

Niniejsze zezwolenie jest niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania naszych usług, ponieważ Internet jest usługą powszechnie dostępną i nie ma sposobu, aby ograniczyć gdzie informacja trafia do naszych usług jest pokazane.

Dla wszystkich tych powodów ważne jest, że użytkownik ma odpowiednie uprawnienia do wszystkich informacji, że idzie do sieci on ponosi wyłączną odpowiedzialność za wszelkie problemy, które mogą pojawić się wynikające z nie wystarczy praw własności intelektualnej nad materiałem aż do wWW.

Linki (odnośniki)

Obecność linki (linki) na stronach internetowych EXECUTE tylko i w żadnym wypadku nie sugerować celach informacyjnych SYSTEMS SL, zaprosić lub ich polecam.

Poufności, ochrony danych i cele

Wpływ przepisów Organic Law 15 / 1999 od 13 grudnia o ochronie danych osobowych informujemy użytkownika o włączenie ich danych w zautomatyzowanej bazie osobistej odpowiedzialności EXECUTE SL SYSTEMS , którego celem jest następujące; a) utrzymywanie i zarządzanie relacji z użytkownikiem / klient; b) Dodać pracę informacyjną i świadczenia usług wymaganych przez użytkownika / klienta; c) Pokaż reklamy lub oferty produktów, usług i ofert specjalnych, które odnoszą się do utrzymania, rozwoju i kontroli stosunków umownych i / lub usług; d) Przesyłanie informacji niezbędnych do prawidłowego korzystania z naszych usług za pośrednictwem poczty elektronicznej; e) opracowanie statystyk i profili, jak ich nawyków konsumpcyjnych, do oferty produktów i usług, promocje i rabaty, które mogą być interesujące, nawet za pośrednictwem firm trzecich, takich jak Google czy Facebook.

Użytkownik wyraźnie zgadza się na publikację informacji zawartych w powyższy sposób, w jednym lub więcej zautomatyzowanych lub innych plików, danych osobowych, która jest odpowiedzialna EXECUTE SYSTEMS SL, autoryzacji i zgodę wyraźnie i jednoznacznie traktować swoich dane dla celów określonych powyżej.

Użytkownik jest informowany, że może on odmówić, aby ich dane osobowe są przetwarzane dla celów określonych powyżej, cofnięcie lub sprzeciw w całości lub częściowo do takiego leczenia, w dowolnym czasie i za darmo, wysyłając e-mail, aby wyraźnie wskazać ich pretensja i dołączając swoje nazwisko, a DNI / Nie lub dokumentu w życie pod adresem Ten adres e-mail jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Pliki i formularze rejestracyjne

Wypełnienie formularza rejestracyjnego jest wymagane, aby uzyskać dostęp i korzystać z niektórych usług oferowanych w sieci. Niedostarczenie wymaganych danych osobowych lub nie przyjęcie tej polityki ochrony danych jest niezdolność do subskrybowania, zarejestruj ani nie uczestniczą w promocjach, w których dane osobowe są wymagane.

Zgodnie z przepisami ustawy organicznej 15 / 1999 od 13 grudnia o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe uzyskane w wyniku jego rejestracji jako użytkownik, zostaną włączone do pliku należącego EXECUTE SYSTEMS SL z CIF B-95471108 i adres C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, że ​​wdrożone środki bezpieczeństwa ustanowionych przez królewski dekret 1720 / 2007, 11 czerwca.

Dokładności i prawdziwości danych zawartych

Użytkownicy ponoszą wyłączną odpowiedzialność za dokładność i poprawność danych, uwalniające EXECUTE SYSTEMS SLde żadnej odpowiedzialności. Użytkownicy zagwarantować odpowiedzi, w każdym przypadku, dokładności, ważności i autentyczności danych osobowych, i zobowiązują się je aktualizować. Użytkownik zobowiązuje się do zapewnienia pełnej i poprawnej informacji w formularzu rejestracyjnym lub subskrypcji. EXECUTE SYSTEMS SL nie ręczę za prawdziwość informacji nie wyprodukowanego przez siebie i innego źródła jest wskazany, więc nie przyjmuje żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody, które mogą wyniknąć z korzystania z tych informacji. EXECUTE SYSTEMS SL zastrzega sobie prawo do aktualizacji, modyfikacji lub usunięcia informacji zawartych na swojej stronie internetowej, aby ograniczyć lub zablokować dostęp do tych informacji. To zwalnia SYSTEMS EXECUTE odpowiedzialności SLde za utratę lub uszkodzenie może ucierpieć w wyniku błędów, wad lub braków w informacjach dostarczonych przez EXECUTE SYSTEMS SL dostarczonych ze źródeł zewnętrznych do wykonania SL SYSTEMS

Ciasteczka

Strona wykorzystuje pliki cookie, biorąc pod uwagę takie fizyczne pliki informacyjne znajdujące się w terminalu użytkownika i służące do ułatwienia nawigacji użytkownika przez portal. W każdym przypadku użytkownik ma możliwość skonfigurowania przeglądarki w taki sposób, aby uniemożliwić instalację tych plików.

można znaleźć szczegółowe informacje na temat naszych Polityka Cookies.

Cel, tryby i usługi

Celami EXECUTE SYSTEMS SL jest utrzymanie i zarządzanie relacji z pracy użytkownika i informacji. W sieci, oferuje serwisu społecznościowego, który umożliwia przesyłania informacji i zdjęć, których prawa własności intelektualnej są regulowane przez warunki wymienione w punkcie warunki użytkowania intelektualnych i mienia polityki prywatności. Ponadto EXECUTE SYSTEMS SL oferuje forum i listę wiadomości o interesujących użytkownika. Do poprawnego działania serwisu, użytkownik będzie również otrzymać informację uzna za konieczne. Strona internetowa będzie również zawierać informacje promocyjne z różnych reklamodawców i / lub produktów oferowanych przez spółkę lub innych firm, takich jak Google czy Facebook.

nieletni

W przypadku, gdy niektóre z naszych usług są specjalnie skierowane do małoletnich, EXECUTE SYSTEMS SLsolicitará zgodność rodziców lub opiekunów do zbierania danych osobowych lub, gdzie stosowne, do automatycznego przetwarzania danych.

Przekazywanie danych osobom trzecim

EXECUTE SYSTEMS SL nie wykonuje transfer danych użytkownika osobom trzecim, z wyjątkiem roszczeń prawnych.

Wykonywanie praw dostępu, sprostowania, odwołania i sprzeciwu

Można wysyłać wiadomości i prawa wykonywania dostępu, sprostowania, odwołania i sprzeciwu w adresie internetowym Ten adres e-mail jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub zwykłą pocztą skierowana do wykonania SYSTEMS, Ref LOPD, w C / Tximilarre Goikoa, 32 -. 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya. Aby skorzystać z tych praw oraz zgodnie z instrukcją 1 / 1998, 19 stycznia Agencja Ochrony Danych, musisz udowodnić swoją tożsamość, aby wykonać SYSTEMS SL poprzez przesłanie kserokopii dowodu osobistego lub wszelkie inne ważne prawo. Jednakże, zmiany lub korekty danych rejestracyjnych może być dokonane na Stronie sama zidentyfikowane wcześniej nazwę użytkownika i hasło.

roszczenia

można kierować skargi za pośrednictwem poczty elektronicznej Ten adres e-mail jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. wyraźnie podając przyczynę jego roszczenia.

środki bezpieczeństwa

EXECUTE SYSTEMS SLHA przyjęty poziom bezpieczeństwa ochrony danych osobowych prawnie wymagane, i próbować instalować żadnych dodatkowych środków technicznych i środków do jego dyspozycji, aby zapobiec utracie, nadużyciu, zmiany, nieuprawnionego dostępu oraz kradzieży danych osobowych podanych EXECUTE Systems SL nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody, które mogą wyniknąć z zakłóceniami, pominięć, przerw, wirusów komputerowych, telefonicznych lub rozłączenia usterek w działaniu systemu elektronicznego spowodowane przyczynami poza EXECUTE Systems SL; opóźnienia lub zatory w zakresie korzystania z tego systemu elektronicznego spowodowane braków lub przeciążeń linii telefonicznych lub przeciążenia Centrum Przetwarzania Danych w systemie internetowego lub innych systemów elektronicznych, jak również szkody, które mogą być spowodowane przez trzecią poprzez nielegalne poza kontrolą EXECUTE SYSTEMS SL niemniej jednak, użytkownik musi mieć świadomość, że środki bezpieczeństwa Internetu nie są nie do zdobycia.

Akceptacja i zgody

Użytkownicy potwierdzają został poinformowany o warunkach o ochronie danych osobowych, akceptując i wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez EXECUTE SYSTEMS SL, w sposób i dla celów określonych w niniejszej Polityce Ochrony Danych Osobowych. Niektóre usługi oferowane na Stronie mogą zawierać warunki ze szczegółowymi przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych.

Szukaj MDM

Grupy wspólne instrukcje

INSTRUKCJE 210

INSTRUKCJE 127

INSTRUKCJE 136

INSTRUKCJE 64

Cookies na tej stronie służą do personalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje sieci społecznościowych i analizować ruch. Mamy również dzielić się informacjami na temat korzystania z witryny z naszymi partnerami sieci społecznościowych, reklamy i analityki internetowej, które można połączyć je z innymi informacjami, pod warunkiem ich albo oni zebrali od wykorzystania swoich usług. Aby zmienić ustawienia lub więcej informacji kliknij na „Więcej informacji”.