- Dzięki: 0
aktualizacje
- Pierwsza aktualizacja 2019 o nowe instrukcje 36 dla mechaników
- Pierwsza aktualizacja nowych podręczników mechaniki 2018 32
- Pierwsza aktualizacja zawarte 2016 błędne instrukcje napraw
- Trzecia aktualizacja 2014 tym błędnych instrukcji napraw
- Drugi 2014 aktualizacja tym niesparowanie instrukcjach naprawy
Tabela kalibracji wtryskiwacza
- hkm
-
Tematy opinii Autora
- Nieaktywny
- Fresh Boarder
-
Problem, który mam w tej chwili, to wiedzieć, czy to, co mierzę, mieści się w ustalonych parametrach, czy nie.
Na przykład wtryskiwacz bosch 0445110 092 podczas symulacji testu przy 7 hz 700us 200 rpm i pasek ciśnienia 250 na linii, daje mi dostawę 24 ml i 16 ml powrotu, ale nie wiem, czy wartość lub parametry są poprawne z Te, nad którymi pracuję. Wiem tylko, że jeśli zwrot nie jest większy! przynajmniej pojazd się uruchomi, co w 80% przypadków nie robi i po naprawie (wymienić zawór dyszy i uszczelki), jeśli ulegną poprawie. ale między zmianami pozostają grzechotki lub dym.
Czy ktokolwiek w grupie będzie miał informacje lub sprawdzi tabele niektórych wtryskiwaczy, którymi mogą się dzielić?
od już bardzo dziękuję ..
Proszę Zidentyfikować o Utwórz konto przyłączyć się do rozmowy.
Szukaj MDM
MDM Inne

Instrukcje Warsztat samochodowy
Udostępniaj mechaniczne informacje o samochodach w tej grupie. Możesz przesyłać i pobierać instrukcje dotyczące samochodów, zarówno podręczniki warsztatowe, jak i ...
Koparko-ładowarka Massey Ferguson MF50
Ktoś miałby instrukcje do tego urządzenia lub mógłby mi powiedzieć, gdzie znaleźć
Warsztat Instrukcje ciężkiego pojazdunajnowszy użytkownik
Cookies na tej stronie służą do personalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje sieci społecznościowych i analizować ruch. Mamy również dzielić się informacjami na temat korzystania z witryny z naszymi partnerami sieci społecznościowych, reklamy i analityki internetowej, które można połączyć je z innymi informacjami, pod warunkiem ich albo oni zebrali od wykorzystania swoich usług. Aby zmienić ustawienia lub więcej informacji kliknij na „Więcej informacji”.